ZANIMLJIVO

“ŽALIM ŠTO IMAM TROJE DECE, ŽELIM VIŠE OD ŽIVOTA”: MLADA MAMA SVOJOM ISKRENOŠĆU IZAZVALA BURU NA MREŽAMA

Podijelite sa prijateljima
ŽALIM ŠTO IMAM TROJE DECE
ŽALIM ŠTO IMAM TROJE DECE

“Žalim što imam troje dece, volela bih da sam mogla da napravim nešto više od svog života”, reči su mlade mame. Ona je otvorila “svoju dušu” na društvenoj mreži Reddit.

“Žalim što imam troje dece, volela bih da sam mogla da napravim nešto više od svog života”, napisala je uz objašnjenje da se našla u životnoj situaciji u kojoj sve preispituje, pošto se posle rođenja trećeg deteta oseća kao da je odbacila svoj život, jer je veoma mlada postala majka.

Ona je istakla da veoma često poželi da uopšte nema decu.

Kako kaže, decu je htela da ima samo kada je bila mlađa, ali je do svoje 15. godine već rodila prvo dete, a drugo kada je imala četiri godine više.

Prema njenim rečima odgajanje dece jednostavno nije ono čime želi da se bavi, zbog čega se sada boji da je izgubila priliku da se ikada bavi nečim drugim.

POPULARNO:  NISAM REKLA DRUGARICI DA JE MUŽ VARA: POKAJALA SAM SE, A SADA JE KASNO

“Ovo nije ono što želim da radim u svom životu. Rodila sam decu toliko mlada da nema šanse da uradim nešto značajnije u svom životu, osim da kažem da sam odgajila troje ljudi. Baš i nije neki uspeh”.

Objava ove mlade mame naišla je na veliku podršku, a mnogi su u svojim komentarima istakli da to što ima malu decu ne znači kraj i da će i dalje biti dovoljno mlada i imati vremena da radi druge stvari kada oni odrastu.

Izvor: Yumama