SAVJETI

ČUVENI NBA LEKAR OTKRIVA AKO OVAKO SPAVATE SKRAĆUJETE ŽIVOT ZA 15 GODINA

Podijelite sa prijateljima

On je takođe skrenuo svu pažnju na to kako da spavate i da se ne budite, i da pritom u toku noći učinite vaše telo zdravijim

Doktor Džon Dilard je dokazao da ukoliko spavate na desnoj strani, može da vas košta bukvalno života! On je inače doktor u najboljim klubovima NBA košarkaške lige, gde je spasio nekoliko košarkaša velike muke!

Istraživanje lekara, koje se tiče načina spavanja, umnogome će poboljšati kvalitet vašeg sna. Doktor Džon Dilard je bivši direktor “Plejer Divelepment-a” za NBA klub Nju Džersi Nets i objavio je preko 200 snimaka i članaka koji se tiču pobošljašanja zdravlja.

Sada je skrenuo pažnju na to kako se dobro naspavati, pogledajte njegov video koji objašnjava zašto definitivno ne bi trebalo da spavate na svojoj desnoj strani.

Glavni razlog zašto bi trebalo da spavate na svojoj levoj strani je zato što na taj način pomažete da vaš digestivni sistem bolje svari hranu dok spavate.

POPULARNO:  SVAKA KUĆA TREBA DA IMA OVE TRI BILJKE: ČISTE VAZDUH I TERAJU NEGATIVNU ENERGIJU IZ PROSTORA

Ako spavate na desnoj strani onda se izlažete velikom riziku da dobijete gorušicu i refluks kiseline.

Ovo je zato što stomačni sokovi i kiselina iz želuca na taj način polaku nadiru u vaš jednjak tokom noći.

Spavanje na desnoj strani takođe nije dobro za vaš limfni sistem, koji je važan deo imunog sistema Spavanje na levoj strani pomaže da glukoza, protein i drugi važni elementi uđu u vaš limnfi sistem brže. Ovo će takođe dobro uticati na vaše srce i slezinu.

Prema tome, ako ste proveli svoj život spavajući na desnoj strani, sada je vreme da to konačno promenite.

On je najzad okrenuo svu pažnju na to kako da spavate i da se ne budite, i da pritom u toku noći učinite vaše telo zdravijim.

IZVOR: ALO