Skip to content

ČESTE PREHLADE SU DOKAZ DA STE PUNI OTROVA STARI RUSKI NAPITAK SA KEFIROM SMATRA SE IDEALNIM ZA ČIŠĆENJE ORGANIZMA

  Podijelite sa prijateljima

  Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisustva toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih materija

  Čišćenje organizma treba da sprovodite najmanje jednom u šest meseci, odnosno dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu da dovedu do različitih bolesti.

  Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisustva toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih materija.

  Efikasan prirodni lijek ruske narodne medicine sastoji se od kefira i heljdinog brašna. Kefir je „eliksir mladosti i zdravlja“, a heljdino brašno poseduje izuzetna lekovita svojstva: jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina.

  Odlično je za pamćenje i koncentraciju (naročito za starije osobe). Snižava pritisak, leči arteriosklerozu i opstipaciju. U kombinaciji sa kefirom, smanjuje nivo šećera u krvi, čisti crijeva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i rad pankreasa, povećava nivo hemoglobina u krvi.

  POPULARNO:  Dr. NESTOROVIĆ: POSLUŠAJTE ME, I NIKAD VIŠE NEĆETE IMATI PROBLEM SA VIŠKOM KILOGRAMA

  Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo!

  Recept lekovite smese kefira i heljdinog brašna je sledeći:

  Kašiku heljdinog brašna preliti sa čašom (180ml) kefira i dobro promešati. Uradite to uveče i ostavite u frižider.
  Ujutro, pola sata pre jela, još jednom promešajte i pojedite ga. Najbolje je ovu smesu uzimati umesto doručka. Po želji zasladite sa malo meda. Poslije nemojte ništa jesti 3 sata.

  Kura čišćenja treba da traje 14 dana.

  Izvor: Alo