SAVJETI

UVELA JE TRI KLJUČNA PRAVILA I SMRŠALA 45 KILOGRAMA: DOKTORKA SE PRDRŽAVALA VAŽNOG PRAVILA KOJE JE UVELA U SVOJU RUTINU

Podijelite sa prijateljima

Doktorka koja je smršala 45 kilograma podelila je 3 ključna pravila za mršavljenje koja je uvela

Doktorka Emi Hosoda otkrila je kako je uspelada smrša čak kilograma zahvaljujući promenama koje je uvela u svoju svakodnevnu rutinu. Ona je istakla da je sve počelo da se menja nakon što je napunila 50 godina.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by DoctorEmi.com Anti-Aging Body Composition Nutrigenomic Expert MD (@doctor.emi)

Ona je na društvenim mrežama podelila nekoliko važnih saveta koji će vam pomoći da ostanete u formi, kao i da zadržite željenu kilažu. Inače, doktorka je zagovornik holističkog pristupa zdravlju.

U skladu sa tim, razvila je plan koji sadrži 3 glavna principa, a u koje je uključena i eliminacija jednog faktora iz ishrane.

Tri saveta za održavanje težine

1. Pažljivo sa konzumacijom šećera

POPULARNO:  JELOVNIK ZA DIJETU KOJA TOPI KILOGRAME U REKORDNOM ROKU

Doktorka Hosoda ističe da je kontrola dnevnog unosa šećera veoma bitna, a da je takođe mnogo važnije od brojanja kalorija. Važna je količina šećera u hrani, što u višku izaziva debljanje. Takođe, unos kalorija je individualna stvar, te ne potoji univerzalan broj kalorija koje bismo trebali uneti kako bismo smršali i zadržali kilažu.

2. San je veoma važan

Poznato je da je san veoma važna stavka, ne samo prilikom procesa mršavljenja već i kod pravilnog funkcionisanja organizma. Doktorka je savetovala upotrebu suplemenata kao što je magnezijum, kako bi se na taj način otklonio problem nesanice.

3. Pravilan trening snage

Pravilan trening snage omogućiće održavanje željene težine, uticaće na naše držanje, kao i celokupnu figuru. Naučnici su dokazali da je posebno važno za osobe starije od 50 godina.

Izvor: NajZena