SAVJETI

NEKA VAM KUPATILO SIJA KAO DA JE NOVO: JEFTIN TRIK UZ SREDSTVO KOJE SVI SIGURNO IMATE U KUĆI, SPASIĆE VAS MUKA

Podijelite sa prijateljima

Vrlo je jednostavno a dugotrajno rešenje. Jedna mama iz Australije podelila je kako je uz jednostavan trik očistila wc šolju od tvrdokornih mrlja pomoću samo jednog proizvoda koji svi imaju u kući.

U grupi na Fejsbuku, Lauren je otkrila da je za čišćenje koristila samo jedan jeftin proizvod – limunsku kiselinu, odnosno limuntus.

– Mrzim da čistim wc šolju. Međutim, našla sam jednostavam način – 25 grama limunske kiseline ostavljene u njoj devet sati rešava i najtvrdokornije mrlje.

Najteži deo procesa je da pazite da niko ne koristi šolju tih devet sati. Imala sam nameru da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je Lauren.

Drugi roditelji u grupi bili su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje i sami koriste limunsku kiselinu.

POPULARNO:  OPREZNO SA VIŠNJAMA I TREŠNJAMA: OVO VOĆE JESTE ZDRAVO, ALI AKO SE JEDE NA OVAJ NAČIN, MOŽE BITI IZUZETNO OPASNO

– Koristim limuntus na dnevnoj bazi za čišćenje wc šolje i odličan je, jer nema hemikalija, pa i deca mogu da čiste pomoću ovog proizvoda – komentisala je jedna majka.

– Limunska kiselina je najbolja! Odlična je za čišćenje kupatila, a posebno WC šolje – složila se druga članica Facebook grupe.

Izvor: NajZena