Skip to content

NIKOLINA JE ZA DESET MESECI SMRŠALA 80 KG: NJEN SJAJNI TRIK ZA MRŠAVLJENJE ĆE VAS ODUŠEVITI

  Podijelite sa prijateljima

  Nikolina je uspela da smrša preko 80 kilograma, nakon što joj je tadašnji dečko da više nije privlačna.

  Već smo pisali o Milici Đukanović koja je smršala nakon što ju je dečko ostavio jer je imala 135 kilograma, a njena transfromacija je bila neverovatna. Sada vam donosimo jednu sličnu priču.

  Nikolina Sproat (34) iz Glazgova borila se sa svojom težinom od kada je bila tinejdžerka. Isprobala je sve moguće dijete, ali uspevala je da izgubi tek po nekoliko kilograma koje bi onda još brže vraćali.

  Kilogrami su se gomilali i kada je konačno stala na vagu shvatila je da ima 140 kilograma. Primetila je da je ljudi čudno gledaju, da kometarišu i da joj se podsmevaju. Da bi se utešila, nastavila je da jede još više.

  Međutim, kada joj je dečko jednog jutra rekao da mu njeno telo više nije privlačno, Nikolina je rešila da se konačno reši viška kilograma ali i dečka. Raskinula je s njim i krenula u borbu sa viškom kilograma.

  Njena borba je trajala deset meseci, ali nije odustala. Uspela je skine čak 80 kilograma i sada ima 60.

  -Počela sam s manjim tanjirima i činijama, sipala bih sebi porciju do vrha i pojela to. A onda bih svom telu dala desetak minuta da mi samo kaže da li sam i dalje gladna, ili nisam ispričala je.

  POPULARNO:  NUTRICIONISTI OTKIVAJU ŠTA SE DEŠAVA S TELOM AKO SVAKOG DANA UZMETE 1 KAŠIKU MEDA: NISTE NI SVESNI ZA ŠTA JE SVE DOBAR

  Ako je sita – završava obrok. Ako nije – poješće još jednu porciju dok joj mozak ne pošalje signal da je njena potreba za hranom zadovoljena.

  – Kada bih bila zadovoljna, ne bih više jela. Ali bi mi ponekad telo reklo da sam još gladna. I tada se bi ne bih uskratila obrok, jela bih dok ne budem sita – objasnila je Nikolina.

  Nikolinin jelovnik

  Izbacila je svu masnu hranu, grickalice,slatkiše i gazirana pića

  Za doručak je jela pahuljice, sendviče od integralnog hleba i pilećih prsa, grčki jogurt sa voćem…

  Za ručak piletinu, ribu, junetinu, čorbe, povrće, salate

  Za večeru uvek jogurt, beli sir, tunjevinu, salate, belo meso…

  Prva tri meseca nije vežbala, a onda je počela da pešači i kada je ušla u formu, prelazila je po pet kilometara svaki dan.

  Danas sam srećna žena. Mogu da kupim haljinu koja mi se dopada i da budem zadovoljna kako mi stoji.

  Bivši dečko je hteo da se pomirimo kada me video, ali nisam želela. Želim pored sebe muškarca koji će me voleti bez obzira na moju kilažu – rekla je Nikolina a prenosi Dejli mejl.

  Izvor: Stil/Najžena