Skip to content

PAULINA MANOV JE BEZ DIJETE SMRŠALA 30 KG I KILAŽA JOJ SE NIKAD NIJE VRATILA

  Podijelite sa prijateljima
  Način na koji je Paulina Manov smršala 30 kilograma svaka žena može lako da primeni!Paulina Manov je naša glumica

  Način na koji je Paulina Manov smršala 30 kilograma svaka žena može lako da primeni!

  Paulina Manov je naša glumica koja godinama uspešno gradi karijeru bez ikakvog skandala ili afere. Osmehom pleni, a crvena kosa joj je zaštitni znak. Kruna njenog dosadašnjeg glumačkog stvaralaštva je uloga u filmu “Toma”, a posle maestralno odigrane uloge je njena popularnost eksplodirala! A da li ste znali da se dugo mučila sa prekomernom težinom?

  Naime, zbog raznih životnih okolnosti se dosta ugojila, a kada je rešila da pobedi sebe i liniju dovede do savršenstva – primenila je jednostavan trik ujutru.

  Jedna od omiljenih srpskih glumica je smršala je čak 30 kilograma za 15 meseci. A otvoreno je pričala o svim krizama koje je imala u tom periodu.

  – Mršavila sam dva kilograma mesečno. Borila sam se za svaki gram jer ne postoje čarobni štapići kojima ćete rešiti problem. Tablete za mršavljenje ne samo što su nezdrave već mogu da ostave kobne posledice. A i kilogrami se vraćaju – ispričala je Paulina.

  Ističe da joj je bilo najteže da se bori sa samom sobom.

  – To je borba sa samim sobom, koja je najteža. Lako je naći mane drugim ljudima i reći: “Ovaj je debeo, ružan ili se nije lepo obukao”, a prema sebi smo blagonakloni – rekla je glumica.

  Na njenu kilažu je uticao nenadoknadiv porodični gubitak.

  – Doživela sam veliki stres pre trudnoće, jer mi je tata umro. Tada sam drastično smršala, jer sam bila tužna. Kada sam ostala u drugom stanju, opustila sam se, pa sam jela u velikim količinama. Pošto obožavam testo i slatkiše, to sam i najviše jela. Mislila sam da će, kada se porodim, kilogrami otići, ali nije bilo tako. Imala sam novo telo, kao da se još jedna osoba obmotala oko mene – priznala je.

  Nije mogla da se prepozna, nije se gledala u ogledalo.

  – Nisam imala ogledalo, ali videla sam se u izlozima u prolazu. Tada sam se zapitala: “Ju, ko je ovo?” Ne samo što drugi nisu mogli da me prepoznaju već nisam mogla ni ja samu sebe! Glumica je shvatila da je vreme za dijetu čim je prestala da doji. Na početku sam bila na rigoroznoj dijeti od raznih pasuljčića koji se kuvaju. Nema hleba, mesa, mlečnih proizvoda, šećera… Na tom režimu sam bila pet krugova, po 14 dana.

  Dugo je tragala za načinom ishrane koja će joj prijati.

  – Međutim, godinama nisam mogla da pronađem svoj jelovnik. Bila sami na hrono ishrani, na autofagiji, da bih na kraju shvatila da mi najviše prijaju voće i povrće. Ponekad pojedem ribu i jaja, ali meso mi ne prija, to sam izbacila – priča Paulina.

  Njen savet sa efikasno skidanje kilaže je:

  – Najbolje je konsultovati se sa nutricionistima šta i kada da jedete. Pre toga je neophodno psihički se pripremiti za borbu.

  Ako pogrešite i pojedete nešto što ne bi trebalo, nije strašno ako sutradan nastavite svoj režim ishrane. I meni se desi da pojedem čokoladu, jer ostavljanje šećera je teško, kao da se skidate sa droge.

  Kada nastupe krize, najbolje je izaći napolje ili popiti vodu, čajeve za izbacivanje tečnosti, limunadu. Čaj od đumbira je dobar, jer ljutina može da otkloni osećaj gladi – objasnila je.

  Godinama održava vitku liniju uahvaljujući doručku koji se sastoji od domaćeg hleba bez kvasca, mladog sira i zelene salate sa paradajzom.

  Izvor: Stil

  POPULARNO:  NIKO JE NE BI PREPOZNAO: BOJANA STAMENOV SKINULA 45 KILOGRAMA