Skip to content

ISKORISTITE STARE PLASTIČNE FLAŠE. TRIK OVOG ČOVEKA JE ODUŠEVIO ČITAV INTERNET

  Podijelite sa prijateljima
  ISKORISTITE STARE PLASTIČNE FLAŠE.

  ISKORISTITE STARE PLASTIČNE FLAŠE. Od plastičnih flaša uz malo kreativnosti je moguće napraviti bezbroj zanimljivih stvari, od dekoracije do predmeta koji će vam olakšati život…

  Uz nekoliko trikova, sa samo jednom plastičnom flašom, napravićete neverovatne i praktične stvari koje će vam uštedeti dosta novca ili dobro doći kao prva pomoć, pa ne čudi što ovaj video snimak ima milionski pregled.

  Zvuči neverovatno, ali od plastične flaše možete da napravite preko 30 korisnih stvari koje će vam pomoći u organizaciji doma i olakšati život u domaćinstvu. 

  Kako bismo očuvali okolinu, recikliranje nije jedini način. Kad popijete sadržaj plastične flaše, napravite od nje nešto korisno. Nadamo se da ćemo vas inspirisati uz pomoć ovih ideja da napravite nešto što je vama zanimljivo, a i da se zabavite u procesu.

  Od saksija, hranilica za ptice do posuda, cediljke za limun i dekoracije, sve to je moguće napraviti od samo jedne plastične flaše.

  POPULARNO:  KUMIM VAS BOGOM NE BACAJTE PARE: DR PERIŠIĆ OTKRIO KOD KOJIH BOLESTI POMAŽE SODA BIKARBONA, A NA ŠTA SVI BACAMO PARE

  Da bi vam sudovi bili dobro organizovani iskoristite veću flašu i u nekoliko poteza imaćete sušač.

  Mokri kišobrani više neće biti problem. Od flaše je moguće napraviti držač koji možete koristiti u kolima koji će vas poštedeti muka.

  ISKORISTITE STARE PLASTIČNE FLAŠE

  U video prilogu pogledajte svih 38 predloga:

  Izvor: stil