Skip to content

DA LI MUŠKARAC MOŽE DA PODNESE POROĐAJNI BOL: JEDAN TATA JE PROBAO ZBOG SVOJE TRUDNE ŽENE – VIDEO JE URNEBESAN

  Podijelite sa prijateljima

  Kako muškarac podnosi bol sa porođaja – jedna trudnica je priljučila tatu na stimulator, video je urnebesan!

  Mnoge žene smatraju da njihovi muževi ne bi mogli da prežive menstrualne, a kamoli bolove sa porođaja.

  Jedna trudnica iz Amerike odlučila je da podeli sa mužem iskustvo koje će imati na porođaju, odnosno da iskusi bolove koje nju čekaju.

  Budući roditelji su se kladili, a nakon što je tata izgubio opkladu sa ženom Lindzi, morao je da bude priključen na mašinu za kontrakciju mišića.

  Tata koji je inače popularan na YouTube-u i objavljuje snimke porodičnog života, priznao je da je izuzetno nervozan pre ovog malog eksperimenta, dok se njegova žena Lindzi slatko smejala.

  Dok polako kreću “kontrakcije”, tata počinje da se migolji od bolova i misli da je sve gotovo dok mu Lindzi ne poruči “to je bila samo prva kontrakcija”.

  Supruga Lindzi ne može da kontroliše kikot dok Kris vrišti od bola. Kris sve više biče i dok buduća mama pojačava bol na mašini.

  Ona mu kaže da se koncentriše na svoje disanje, a on odgovara – “Jel ovako zvučiš kada si na porođaju?” Hvata se za sofu i kaže – “Ako pocepam ovaj kauč, samo ću kupiti novi. Želim da plačem.”

  Lindzi, koju je za tri dana očekivao porođaj, nasmejala se u kameru i rekla: “Svaka žena treba da natera svog muža da to uradi.”

  POPULARNO:  PRVI PACIJENT PRIMIO EKSPERIMENTALNU VAKCINU KOJA UBIJA ĆELIJE RAKA

  Kada bol postane previše jak, Kris uzvikne sigurnu reč – “epiduralna” – i Lindzi isključuje mašinu.

  “Mislim da sam u jednom trenutku hteo da se onesvestim koliko je bol”, rekao je. “A sada, gde je moja beba?”

  Video je postao popularan na Internetu, a mnoge žene su komentarisale da bi rado volele da njihov muž iskusi šta su zaista porođajni bolovi:

  Jedna mama je prokomentarisala: “Ovo je neverovatno! Upravo sam dobila četvrto dete i moj muž misli da preterujem. Dvoje moje dece je bilo prirodno, bez epiduralne. Tako da bih volela da mu ovo uradim!”

  Druga mama je rekla: “Ozbiljno sjajno! Mislim da moj muž to ne bi uradio, ali izgleda zabavno.”

  Izvor: StvarUkusa