Skip to content

NE BACAJTE ROLNE OD WC PAPIRA: ŽENA NAPRAVILA ČUDO, SVI ĆE GLEDATI SAMO U NJENO DVORIŠTE

  Podijelite sa prijateljima

  Posejte seme za cveće u rolne WC papira, uštedite na rasadu i ulepšajte svoje dvorište ovog proleća i leta.

  Ništa slađe od reciklaže, a naročito ako možete da “od ničega” napravite “nešto lepo”. Reciklaža nas podstiče i inspiriše i sigurni smo da ćete i vi zasukati rukave kad vidite ovaj predlog.

  Kejti Mekgin je velika ljubiteljka cveća, biljaka i bašte, ali se trudi da uštedi na svemu. Ne troši pare na skup rasad, već ga sama priprema uoči proleća.

  Novac ne dalje ni na saksije, nego sačuva rolne od WC papira, jer predstavljaju odličan materijal koji se može razgraditi u zemlji.

  Svaku rolnu zasecite na jednom kraju – napravite 4 reza u dužini od oko 2cm. Savijte tako dobijene trake, jednu preko druge – tako se dobija malo “dno” koje od rolne pravi mini saksiju.

  Pripremite rastresitu zemlju u koju ste dodali malo peska i napunite svaku rolnu do dve trećine. U svaku stavite po jedno ili dva semena – to mogu biti cinije, kosmos ili dragoljub, ali i povrće kao što je cvekla ili zelena salata.

  POPULARNO:  AKO TI PUŠIŠ, SPERMATOZOID JE VIŠE POPUŠIO OD TEBE! UROLOG ALEKSANDAR MILOŠEVIĆ ŠOKIRAO SVE

  Zalivajte pažljivo, a kada izbiju izdanci, možete direktno da stavite rolne u zemlju.

  To je idealno, jer nema rizika da oštetite rasad! Sa malo truda i vrlo malo troška, vaše će dvorište biti najlepše ovog proleća.

  Izvor: StvarUkusa