Skip to content

ZABORAVLJENA MAJKA: “BORIŠ SE KAO LAV DA ODGOJIŠ DJECU A ONI TE ZABORAVE POZVATI NA ROĐENDAN”

    Podijelite sa prijateljima
    ZABORAVLJENA MAJKA
    ZABORAVLJENA MAJKA

    Boriš se, odgajaš djecu, kidaš svoje živce 20 godina ili čak i više, zbog čega? Da bi te oni zaboravili čim pronađu svoje živote i skrase se?

    Imam 65 godina i živim sama.

    Dvoje djece, sin i kćerka imaju svoje živote daleko odavde, imaju svoju djecu i svoje probleme. Ne zovem ih, čekam da se oni mene sjete, a to se vrlo rijetko desi.

    Ove godine su mi i rođendan zaboravili čestitati. Nema veze, nisam im zamjerila.Znam kako im je, i ja sam bila isfrustrirana u njihovim godinama.

    Previše sam kidala sebe brinući se kako da ih odgojim i omogućim sve neophodno.

    Drago mi je što sam uspjela da ih i školujem i napravim dobre ljude od njih ali mi je žao što sam se toliko nervirala oko svega.

    POPULARNO:  LJUTA HRANA I GAĆE NEMAJU VEZE SA HEMOROIDIMA! HIRURG OBJASNIO ZAŠTO NASTAJE BOLNI PROBLEM KOJI IMA SVAKA DRUGA OSOBA NA BALKANU

    Zbog čega? Da bih sad bila sama i sjedila čitav dan u četiri zida čekajući da mi telefon zazvoni da mi bar neko kaže “Sretan ti rođendan” i osjećam se tako šugavo i napušteno kao pas?

    Pa neka… Hvala vam. Mogu ja sve sama. Ja ću sebi uvijek naći hobi i držati pozitivnu stranu svojih misli.

    A vi neka vam je Bog u pomoći. Moliću se da vam život ne dadne sudbinu kakva je mene zadesila.

    Moliću se da vas djeca ne zaborave, čak i ako ste uvijek bili tu za njih i pomogli im u svemu što so pomoći moglo, kao što ste vi mene zaboravili.

    Neka.. Ne zamjerim vam, prenosi Pult