TAMARA RODILA DESETORKE! CELO SELO U ŠOKU

Ni ginekolozi nisu očekivali da će se ovo dogoditi

Selo Tembisa kraj Pretorije u Južnoj Africi od ove nedelje je mesto koje je zlatnim slovima upisano u Ginisovoj knjizi rekorda.

Gosijama Tamara Sithol (37) donela je na svet desetorke, iako joj je rečeno tokom trudnoće da u stomaku nosi pet plodova.

Iako nikom u svetu nije jasno kako je ginekolozima mogao da se dogodi ovakav previd, Tamara ne mari puno za to.

Presrećna leži u bolnici u Pretoriji okružena novinarima, jer je upravo nadmašila Halimu Sise iz Malija koja je prošlog meseca na svet donela devetoro dece.

Južnoafrički mediji Tamaru već zovu “dekamamom”, a ona se samo postiđeno smeška i kaže da joj je Bog ovom odlukom ulepšao život.

– Ovo je čudo Božje. Nisam ni slutila da imam desetoro dece u stomaku. Kada smo krenuli sa carskim rezom, samo sam se pomolila da bude sve u redu – rekla je Tamara koja je neposredno pred porođaj dodala majčino ime ispred svog za uspomenu, pošto je žena preminula početkom godine.

POPULARNO:  PREDIVNA MALA PRIZEMNA KUĆA SA 3 SOBE (DETALJAN PLAN + UNUTRAŠNJOST)

Suprug Teboto Coceci priznaje da je već dva dana pijan od sreće.

– Sa svakim ko mi dođe u kuću, a bilo je već više od 100 meštana, nazdravim. Siguran sam da nisam trezan otkako mi je javljeno da smo Tamara i ja dobili desetorke, sedam dečaka i tri devojčice.

Ne mogu više da pričam s vama, zovite me ponovo kad se otreznim – kaže Teboto i dodaje da već imaju blizance, tako da će sada u kući biti tuce dece.

Izvor: objektiv.rs