ZANIMLJIVO

LEKARI JOJ DAVALI SAMO ŠEST MESECI ŽIVOTA ZBOG POODMAKLOG RAKA DOJKE: 20 GODINA NAKON DIJAGNOZE TRČI MARATONE

Podijelite sa prijateljima

Prognoze su joj bile loše, ali ona je odlučila da želi da živi

Dženet Mari-Vakelin (52) iz Australije je 2001. godine saznala da boluje od raka dojke u trećem stadijumu. Tumor je bio toliko agresivan da je bio veličine 3 cm i već se proširio na pluća i limfne čvorove.

Prognoze lekara bile su maksimalno 6 meseci života, i to uz hemoterapiju.

Kao majka dvoje dece, koja je čak postala i baka, nije mogla da se pomiri sa ovom sudbinom, te nikako nije želela da odustane od života.

Kada su joj lekari prepisali hemoterapiju i zračenje, Dženet to nije prihvatila jer nije želela dodatno da uništava svoj organizam i imuni sistem. Bila je svesna činjenice koliko hemoterapija štetno deluje na odbrambeni sistem organizma.

Dženet kaže da joj je cilj bio da revitalizuje i dodatno osnaži organizam, jer je to smatrala jedinim načinom da se njeno telo odupre neprijateljskim ćelijama raka.

Otkrivanje mogućeg uzroka karcinoma

S obzirom na to da je punih 25 godina bila vegetarijanka, a pre toga 15 godina čak i veganka, vodila je zdrav način života i bavila se fizičkom aktivnošću, zbog čega ju je ova prognoza šokirala.

Lekove gotovo nikad nije uzimala, čak ni aspirin, jer je vrlo retko bila bolesna.

Počela je da se preispituje šta je to uopšte moglo uzrokovati opaku bolest.

Ni u široj, a kamoli bližoj porodici nije imala slučajeva tumora. Vrlo brzo je njena sumnja pala na jedan incident tokom bojenja broda, kojim je sa suprugom godinama plovila od jednog do drugog kontinenta.

POPULARNO:  KREĆE SE U LOV NA GINEKOLOGE KOJI TRUDNICAMA NE PREPORUČE VAKCINU! "SAMO IH PODSEĆAM, ONI ZNAJU SVOJE OBAVEZE"

Tada je bila izložena visokim nivoima toksičnih materija. Naime, skela na kojoj je radila se urušila i sva otrovna i toksična boja završila je na njenoj koži i kosi, pa čak i u njenim nozdrvama, ustima i ušima.

Malo otrovne boje čak je i progutala. Tri meseca bilo je potrebno da se njena koža oporavi i vrati normalnu boju.

Nakon što je utvrdila mogući uzrok i okidač za rak, Dženet je rekla da ju je to dodatno ojačalo jer se više nije time opterećivala, pa je mogla da se fokusira isključivo na svoje lečenje.

Dženetin holistički pristup – za um, telo i duh

Kada je njena porodica saznala za lošu prognozu, uključili su se u istraživanje mogućih načina lečenja raka dojke.Naime, u dogovoru s naturopatskim doktorom, Dženet je vrlo brzo započela s holističkim režimom, načinom lečenja koji je uključivao i um, i telo i duh.

Šta je podrazumevalo njeno holističko lečenje:

  • intravensku imuno terapiju
  • infracrvenu detoks terapiju
  • ozonske tretmane (koji povećaju nivo kiseonika u organizmu)
  • svesno disanje
  • aerobne vežbe
  • vizualizaciju i meditaciju
  • pozitivno razmišljanje
  • konzumiranje velike količine svežih sokova
  • sirovu hranu s obiljem nutrijenata i antioksidansa

Jačanje imuniteta i 366 maratona u jednoj godini

Tokom prvih šest meseci nakon dijagnoze, Dženet je po tri sata dnevno primala intravensku terapiju za jačanje imuniteta.

NASTAVAK NA STRANI 2…