SAVJETI

DVADESET DANA NIJE OPRALA KOSU: “TRENIRALA SAM JE, NISAM OČEKIVALA OVE POSLEDICE”

Podijelite sa prijateljima

Jedna žena koja je odlučila da kosu „trenira” i ne pere je mesec dana, pa je priznala da nije bila spremna za posledice.

Naime, trening za kosu je popularna nova tehnika koja bi trebalo da produži vreme između pranja kose, a pojedinci kažu da je moguće da je ne perete čak 30 dana, piše The Sun.

Imogen je podelila video na TikTok-u hvaleći proces: „Ovo je 20. dan kako ne perem kosu. Nikada nije bila mekša. Mislila sam da će biti sve masnija i masnija, ali je zapravo tako mekana.

Ne mogu da verujem, Nisam bila spremna za tako dobre rezultate ove metode. Očigledno moram da češljam kosu, ali ovaj metod zapravo funkcioniše.”

Dodala je da ranije nije mogla ni šest dana da ne opere kosu jer bi počela da svrbi. Sada to više uopšte nije slučaj.

POPULARNO:  DEKA KOJI JE DOŽIVEO SVOJ 109. ROĐENDAN, DELI TAJNU SVOJE DUGOVEČNOSTI: SVE JE JAKO JEDNOSTAVNO, OVA PROSTA STAVKA JE NAJBITNIJA

Međutim, ljudi u odeljku za komentare insistirali su da njihova kosa ne bi izgledala tako dobro kao Imogenina ako je ne peru tako dugo.

@imogenation SORRY BUT I AM BLOWN AWAY 😂 #greasyhair ♬ original sound – Imogenation

– Posle toliko dana kosa bi mi izgledala kao da sam je umočila u činiju sa uljem – napisala je jedna korisnica. – Ne razumem! Moja kosa nikada ne bi izgledala ovako dobro”, dodala je druga žena.

Izvor: NajZena