SAVJETI

OVO JE JEDINO EFIKASNO PRIRODNO REŠENJE PROTIV ALERGIJE NA POLEN, PRAŠINU I AMBROZIJU

Podijelite sa prijateljima

Taman kada pomislite kako je proleće prošlo i kako ste sada sigurni, letnje sunce aktivira cvetanje drugih biljaka i polen ponovo napada.

Oni koji pate od alergija tvrde da je dovoljno da znate za trik sa vazelinom i da će tako sve vaše muke biti otklonjene.

Verujemo da ste probali sve moguće metode lečenje i prevencije ako imate problem sa alergijom na polen i prašinu, pa čak i u to da ste “oguglali” na antihistaminike.

Verujemo i da ste pomislili na to da se zatvorite u kuću dok se drugi “kupaju” u zracima sunca. Ali to nije rešenje.

Ono zapravo leži u običnoj kutijici vazelina, koji može da vas oslobodi svih muka koje imate – neprestanog kijanja, osipa, svraba, otoka očiju, otoka lica, grebanja u grlu i malaksalosti.

Mnogi ljudi koji pate od peludne groznice, odnosno hronične alergije na polen i prašinu, kunu se u to da im vazelin pomaže.

Trik je u tome da nanesu mali sloj vazelina štapićem za uši što dublje u nosne šupljine.

Moguće je da vam se ovo čini kao potpuno uvrnuta metoda, ali zaista pomaže.

Naime, vazelin sakuplja čestice polena i prašine na sebi i onda one dalje ne idu u vaš sistem, te organizam postaje zaštićen.

Our nephew is very bad hayfever and allergic to our dogs, since we started doing the vaseline up the beak he has been sound, works 100% pal — Hobbes© (@CalvinHobbes78) June 29, 2019

Twitter-aši “promovišu” dobrobiti ove mast i objašnjavaju koliko je njima pomoglo korišćenje iste.

Izvor: Najzena