ZANIMLJIVO

ŠOK U JUTARNJEM: JELENA ZAR TI NISI ANTIVAKSERKA? KARLEUŠA KONAČNO PROGOVORILA – OTKRILA I DA LI JE VAKCINISALA ĆERKE

Podijelite sa prijateljima

JELENA, ZAR TI NISI ANTIVAKSERKA

JELENA, ZAR TI NISI ANTIVAKSERKA
JELENA, ZAR TI NISI ANTIVAKSERKA

Filip Čukanović direktno pitao, Jelena još direktnije odgovorila!

Pevačica Jelena Karleuša prva se vakcinisala u TC “Ušće”, došla je u “fensi” izdanju, a progovorila je i o činjenici da su je mediji predstavljali kao “antivakserku”.

Jelena je više puta govorila o MMR vakcini i tražila da ona ne bude obavezna za decu, a sada je Filipu Čukanoviću direktno i iskrenije nego ikada odgovorila na škakljivo pitanje – “pa Jelena, zar ti nisi antivakserka”

“Da i ja posle dugog niza godina nepravedne slike o meni objasnim. Nikada u životu nisam rekla bilo šta protiv vakcinacije uopšteno. Ja sam imala stav o jednoj vakcini, MMR vakcini, tražila sam, Filipe, da postoji opcija za tu vrstu vakcine, ako je dete sklono nekim problemima, ako ima indikacija neuroloških oštećenja, da ne bude obavezno. To je sve što sam htela”, rekla je ona.

“U našoj sredini, ja sam odmah proglašena antivakserkom. Ja sam svoju decu vakcinisala. Tražila sam da ne bude obavezno zbog svog ličnog problema, koji sam imala s jednim detetom.

Jedna od kćerki je imala burnu reakciju, smetnju u govoru… Rešili smo, ali sam ja reagovala kao majka.

Samo sam htela da ne bude obavezno pre nego što dete napuni određeni broj godina”, rekla je Jelena.

POPULARNO:  POGLEDALA SAM SNIMAK I ŽELUDAC MI SE OKRENUO: UNUTAR HRANE NALAZI SE NA HILJADE DELIĆA BUBA, NAROČITO U OMILJENOM BALKANSKOM PIĆU

“Nikada, nikada nisam bila protiv svih vakcina, one su iskorenile najveće bolesti ove planete”, rekla je ona.

Jelena nam je ranije otkrila i da se boji igle, i pozvala estradu i javnost da se vakcinišu. Pogledajte!

“Ja smatram da je ovo ozbiljna odgovornost svih nas, pa i mene kao javne ličnosti, na nas se ugledaju milioni ljudi. Izuzetno poštujem naše zdravstvene radnike, među njima ima i članova mojih porodice, oni se krvavo bore da spasu živote Srba. 

Trudnice gube živote, deca obolevaju, godinu dana živimo nenormalno i stagnira čitava planeta. Koristim svoju popularnost na najbolji način, svi smo mi jedna planeta sada, ista strana, a to je strana koja se bori protiv ove pandemije. Paralizovana nam je planeta, toliki životi su izgubljeni”, rekla je ona.

“Zovem druge javne ličnosti, koje se ustručavaju, naročito jer ja uvek iznosim svoje stavove. Ovim primerom sam pokazala istinu”, rekla je ona.

Evo kako je izgledala na vakcinaciji u “Ušću”!

Ispred “Ušća” bio je red za vakcinu već od osam sati, pogledajte!

Izvor: mondo