SAVJETI

ODLIČAN TRIK ZA PRANJE ESCAJGA U MAŠINI ZA SUDOVE: BLISTAĆE KAO NOV

Podijelite sa prijateljima

Kada prljave sudove ili pribor za jelo stavljamo u mašinu za sudove, uvek treba da ih prvo ispremo pod mlazom vode, kako bismo sprečili da se ostaci hrane zaglave u prskalicama ili zapuše odvod.

Ipak, ponekad prljavština i masnoća mogu ostati i napraviti problem. Ako primetite da i vaša mašina lošije pere sudove pokušajte sa ovim sjajnim trikom.

Kada prljave sudove ili pribor za jelo stavljamo u mašinu za sudove, uvek treba da ih prvo ispremo pod mlazom vode, kako bismo sprečili da se ostaci hrane zaglave u prskalicama ili zapuše odvod.

Ipak, ponekad prljavština i masnoća mogu ostati i napraviti problem. Ako primetite da i vaša mašina lošije pere sudove pokušajte sa ovim sjajnim trikom.

Sve je povezano s hemijskom reakcijom koja se događa između aluminijuma i sastojaka u tableti za mašinsko pranje posuđa. Sama folija ne čisti, ali dok se tableta otapa, reaguje s metalom i dodatno čisti pribor za jelo.

POPULARNO:  NEKE ŽENE SE KUNU U OVAJ TRIK: DA LI RETINOL STVARNO ZA DVE NEDELJE ELIMINIŠE PODOČNJAKE, FLEKE I KESE ISPOD OČIJU

Njen video pregledan je više od 60 hiljada puta, a mnogi su ostali oduševljeni njenim trikom.

Ispod videa ređali su se brojni komentari, a jedan od njih je bio: “Jedva čekam da ovo isprobam,  rezultati izgledaju sjajno”.

@carolina.mccauley

🍴 This dishwasher hack will leave your silverware sparkling ✨ ##kitchenhacks ##homehacks ##dailyhacks ##cleaningmotivation ##hometips

♬ 1 step forward, 3 steps back – Olivia Rodrigo

Izvor: magazin