LJEKOVITO BILJE SAVJETI

RUSKA ENERGETSKA BOMBA KOJA ČUVA ORGANIZAM OD VIRUSA

Podijelite sa prijateljima

Tradicionalni narodni lekovi iz ruske alternativne medicine otkrivaju jedinstvene recepte zasnovane na najzdravijim namirnicama…

Virusi, prehlade i grip dolaze sa prvim hladnijim jesenjim danima, kada smo posebno osetljivi i imunitet nam je značajno narušen. U tom nadolazećem periodu, posebno u vreme svetske pandemije korona virusa, lekari preporučuju da jačamo organizam, imunitet i spremno dočekamo susret sa virusima i gripom.

Ruska alternativna medicina nudi narodni lek, koji spaja gotovo nespojive prirodne sastojke,  ali koji oporavlja ceo organizam.

RECEPT RUSKOG AKADEMIKA LJUDMILE GRIGORIJEVNE PUČKO

Za pripremu ovog recepta potrebno je pripremiti

2 kašike sitno iseckanog belog luka,

3 kašike maslinovog ulja,

5 kašika prirodnog livadskog meda,

50 mililitara jakog skuvanog zelenog čaja i

po pola čajne kašičice mlevenog bibera,

prirodne smole

i jednu kašičicu jabukovog sirćeta.

Za pripremu preparata potrebno je da propržite beli luk na maslinovom ulju jedan minut.

Dodajte sve ostale sastojke i mešajte sve na blagoj vatri pet minuta.

Skinite sa vatre i ostavite da se ohladi, a zatim spremite u staklenu teglu, zatvorite je poklopcem i stavite je u frižider.Uzimajte jednu kašičicu dnevno, uvek u približno isto vreme.

Svejedno je da li eliksir uzimate pre ili posle jela.

Ukoliko ste često premoreni i osećate se kao da nemate dovoljno energije, to je prvi znak da je imunitet ozbiljno narušen. Ovaj efikasni ruski eliksir doprineće pročišćavanju celog organizma i vratiti izgubljenu energiju.

Ovaj preparat koristi se u obliku napitka, a glavni sastojci su beli luk, maslinovo ulje, prirodni med, zeleni čaj, potom male količine smole, jabukovog sirćeta i crnog bibera.

Beli luk i maslinovo ulje

Beli luk reguliše krvni pritisak, poboljšava srčanu funkciju i pomaže u izlečenju gljivičnih infekcija. Zbog svog čudesnog antibakterijskog, antivirusnog, antigljivičnog, antiparazitskog i antioksidacionog delovanja, beli luk jača jača  imunitet i čuva od prehlade i grip. 

POPULARNO:  DR VOJA PERIŠIĆ OBJASNIO: AKO IMATE PROBLEMA SA VARENJEM I UPORNIM KAŠLJEM, ČAJ OD OVE VOĆKE REŠIĆE IH ZAUVEK

Maslinovo ulje i plod masline svojim antioksidacionim delovanjem čuvaju ćelije organizma i odlažu proces starenja, imaju i protivupalna svojstva, čime smanjuju rizik od raka.

Maslinovo ulje ne sadrži holesterol i ima više od 77 odsto nezasićenih masnih kiselina, zbog kojih je u kombinaciji sa antioksidativnim dejstvom odličan lek za srce i krvne sudove, jer ih čisti i ne dovodi do njihovog zapušenja kao neke druge masnoće i ulja. 

Poznato je da je prirodan med tradicionalan lek protiv kašlja i upale grla, za poboljšanje krvne slike, kod oboljenja organa za varenje, reguliše creva, pomaže koncentraciju i pamćenje i mnoštvo drugih poremećaja uspešno možete tretirati medom i drugim pčelinjim proizvodima. Med sprečava infekcije, čuva zube i kosti, spušta holesterol, poboljšava varenje, stvara prekopotrebnu životnu energiju i poboljšava raspoloženje. 

Zeleni čaj i smola četinara

Antioksidansi u zelenom čaju su nekoliko desetina puta efikasniji od vitamina C i E, koji važe za dobre antioksidanse. Antioksidansi se bore protiv slobodnih radikala i time pomažu u borbi protiv starenja. 

Smola četinara koja se nalazi po kori obiluje gorkim supstancama i eteričnim uljem koje sadrži lekoviti sastojak terpentin. U narodnoj medicini preparati od takve smole upotrebljavaju se za lečenje kožnih bolesti. 

Crni biber ima malo kalorija, a njegovo konzumiranje povećava unos  minerala i korisnih fito-nutrijenata i može da smanji rizik od nastanka različitih bolesti. Malo crnog bibera koji se dodaje u bilo koji recept reaguje više nego samo poboljšivač arome.

Izvor: magazin