LJEKOVITO BILJE

OČISTITE BUBREGE ZA 15 DANA NA PRIRODAN NAČIN: PRISTUPAČAN I BRZ RECEPT

Podijelite sa prijateljima

Ova neverovatna žitarica rešava kamen u bubregu

Sve je više ljudi koji pati od kamena u bubregu za koji se prepisuju lekovi koji pomažu kratkotrajno ili se pacijenti šalju na manje ili jače invazivne metodote posle kojih je period oporavka naporan i stresan.

Proso je pristupačna žitarica i zaista čudesno sredstvo za lečenje bubrega. Mnogi koji su probali proso kao metodu lečenja kamena i peska u bubrezima, kažu da im je pomogao toliko da više nemaju nikakvih problema.

U narodnoj medicini, proso se takođe koristi kao prirodni lek za lečenje urolitijaze (stvaranje kamena u mokraći i urotraktu).

Proso efikasno čisti bubrege, eliminiše pesak i sluz, uklanja sitno kamenje iz bubrega i bešike, pomaže kod ženskih bolesti i leči cistitis. 

Inače, proso je jedna od najpoznatijih žitarica koja poseduje visoku hranljivu vrednost i lekovita svojstva. Predlažem vam jedan zaista čudesan i delotvoran recept ruske narodne medicine za lečenje bubrega koji će vam pomoći u čisćenju bubrega, izlučivanju sluzi, peska i sitnog kamenja.

Uveče, 1 čašu (200 gr) prosa isperite u toploj vodi.Naspite proso u veću teglu (od 3 litre) i prelijte 2/3 tegle vrućom prokuvanom vodom. Poklopite, dobro promućkajte, umotajte u nešto toplo i ostavite da prenoći.

POPULARNO:  MOĆNA KOMBINACIJA KOJA TOPI SALO SA STOMAKA: 5 DANA PIJTE JEDNU ČAŠU PRE SVAKOG OBROKA

Ujutru ponovo promućkajte. Primetićete belu mutnu tečnost u tegli. Ovo i jeste vaš lek.Izlijte tu tečnost iz tegle u drugi sud. Pijte u toku dana bez ograničenja, u bilo kojoj količini, kad god poželite.

Proso nemojte bacati. Skuvajte zdravu kašu i pojedite je za doručak. (1 čaša prosa, 3 čaše vode, kuva se 15-ak minuta).

Uveče pripremite novu porciju za sutradan, po istom postupku. Ovaj sok treba piti 10-15 dana.Rezultat: posle 10-15 dana kamen će se rastopiti i izaći će zajedno sa urinom, a bubrezi su očisćeni od peska, sluzi i kamenja. Eliminisana je upala, obnovljeno su tkivo bubrega i organa urinarnog trakta.

Ova žitarica je pristupačna svakome. Nije skupa, možete je pronaći u svim radnjama zdrave hrane.

Uvođenjem prosa u svoju ishranu doprinećete zdravlju svojih bubrega. Prevencija je to o čemu je neophodno misliti, jer će vaš organizam izbeći potencijalne bolesti i čistićete ga na prirodni način.

Izvor: Stil