ZANIMLJIVO

BRAVO CARICE! KADA BAKA(93) POČNE DA KOSI, SVAKI MUŠKARAC MOŽE SAMO DA SE POSTIDI

Podijelite sa prijateljima

Snimak koji se širi društvenim mrežama, oduševio je i razgalio sve koji su imali prilku da ga pogledaju

Pomenuti snimak osvanuo je društvenoj mreži Instagram i na njemu možemo da vidimo vitalnu staricu kako kosi, pri čemu deluje da u ovoj aktivnosti izuzetno uživa.

Iako je video oduševio mnoge, reakcije su bile podeljene.

“Definitivno ja, ako dočekam te godine… Bravo bako, legendo….”,”Živelaaaa Da je živa i zdrava još 100g pa opet.Rad nas je održao…a možemo pisati kogod šta želi”, bili su samo neki od komentara podrške.

S druge strane, bilo je i onih koji su izrazili zabrinust za bakino stanje, ističući da je baš tužno što nema nikoga da joj pomogne.

 

“Svaka joj čast, žalosno što sama mora to da radi”, glasio je jedan komentar, a drugi komentator je poručio snimatelju da bi najbolje bilo da spusti kameru i uzme sam kosilicu u ruke.

POPULARNO:  NASMEJAĆE VAS DO SUZA: TROGODIŠNJA DEVOJČICA FARBA I STILIZUJE MAMINU KOSU
 

” Je l’ moguće da ljudi misle da baka mora sama da kosi? Kosi ovaj što snima, samo su pokazali da baba zna i da može sa 93 godine”, prokomentarisao je jedan korisnik, nakon čega su se mnogi složili da je ovo urađeno samo zbog snimka i da baka svakako ne bi bila ovako vitalna i ne bi doživela ove godine da se nije kretala.

Baka je inače iz Hravtske, a snimak je podelio njen unuk, koji je sve vreme bodri.

I dok se na snimku čuje: “To bako”, mi se pridružujemo i poručujemo baki:” Bravo carice, da si nam živa i zdrava još sto godina”.

Izvor: NajZena