LJEKOVITO BILJE SAVJETI

ZOVU GA ZLATO U BOČICI I TEČNO ČUDO: OVO ULJE JE JEDINO KOJE NEGUJE LICE, KOSU I NOKTE

Podijelite sa prijateljima

Ljubitelji ulja to svakako znaju. Oni koji još uvek traže jednu univerzalnu kozmetiku koja može da neguje apsolutno sve biće zadovoljni, jer tsubaki ulje je pravo zlato u bočici

Japanke su odavno otkrile tsubaki ulje, a što se tiče nege, od njih i dalje može dosta da se nauči.

Nerafinisano, hladno ceđeno tsubaki ulje , odnosno ulje japanske kamelije (koje se naziva i zimska ruža, jer cveta zimi), izvor je mnogih hranljivih materija.

Savršeno čisti, regeneriše, vlaži, umiruje, štiti i zaglađuje, a takođe savršeno hrani kosu.

Tsubaki ulje za kosu

Ima efekat hidratacije, čišćenja i zaglađivanja. Blagotvorno deluje na stanje kože glave i štiti od peruti. Kao rezultat, kosa je skoro trenutno sjajnija i mekša. Lako će se češljati. 

Nega lica tsubaki uljem

Bogato skvalanom, omega-6 i omega-9 kiselinama, vitaminom E i provitaminom A, tsubaki ulje preporučuje se za negu kože akni (ne začepljuje pore i brzo se upija, leči nesavršenosti i osvetljava promene boje), mešovite ili zrele kože. Ima umirujuće, hidratantno i regenerativno dejstvo. Smanjuje bore i ožiljke.

Negu lica možete obogatiti tsubaki uljem uvođenjem masaže valjkom od belog žada. Prijatno hladan kamen poboljšava cirkulaciju krvi, drenira limfu i smanjuje otok. Ujutro će ukloniti kese ispod očiju, uveče će umiriti umornu kožu.

Tsubaki ulje za telo

Bogatstvo hidratantnog skvalana čini ulje cubaki dodano u losion za telo, dodatno ga obogaćuje. Odmah ćete osetiti razliku u izgledu vaše kože. Osim toga, tsubaki ulje lepo miriše na ružu, aromaterapija je dodatni plus.

Tsubaki ulje za nokte

Ulje naneseno na nokte i umasirano u zanoktice pomaže u regeneraciji suvih i obezbojenih ploča nokta. Divno zaglađuje i omekšava zanoktice i vraća snagu noktima.

Izvor: NajZena