Skip to content

SAVETI NAJPOZNATIJEG PSIHOLOGA OTVORILI SU OČI HILJADAMA PORODICA: “AKO ŽELITE DA IMATE SKLADAN BRAK, TREBA DA ISPUNITE OVA TRI USLOVA”

    Podijelite sa prijateljima

    Psiholog Mihail Labkovski izneo je svoje mišljenje o tome koji uslovi su potrebni kako biste stvorili zdravu i srećnu porodicu

    Sreća je različita za svakoga, a opet svima je dostupna. Najpoznatiji ruski psiholog Mihail Labkovski smatra da su ovi uslovi neophodni ako želite da stvorite srećnu porodicu:

    Ne uklapajte se – branite svoje interese

    Mihail Labkovski savetuje da se supružnici nikad ne povinuju jedno drugome, nego da uvek budu otvoreni vezano za svoje snove i ciljeve.

    On smatra, tj. siguran je u to da je ključ srećnog porodičnog života u stabilnoj psihi, te da su stalni ustupci drugima siguran put do kardiologa i onkologa.

    „Ako ne možete da kažete ko ste i šta ste, vi ste samo prazno mesto,“ kaže ovaj psiholog.

    Ne kukajte

    Prema Labkovskom ne vredi kukati za svaku sitnicu. Ako vam se nešto ne sviđa – promenite to. Ako vas druga strana ne čuje, onda ostavite drugu stranu ili situaciju prihvatite onakvu kakva jeste.

    POPULARNO:  KAKO DA PODGREJETE PICU, A DA BUDE SVEŽA KAO DA JE TEK NAPRAVLJENA

    Labkovski je siguran da će žena svoje ponašanje prema ocu preslikati na svog muža. Ako je prema ocu popustljiva, takva će biti i prema mužu.

    Prestanite da sanjate o venčanju

    „Nije poenta da se udate, poenta je da nađete nekog ko će da vas voli i koga ćete vi da volite. Normalna želja je da nađete nekoga ko će prema vama da se ponaša na isti način kao i vi prema njemu.

    Onda će se sve rešiti samo od sebe. I ne gubite vreme na oženjene muškarce“, tvrdi Labkovski.

    Izvor: NajZena