URADI SAM

KAKVO DVORIŠTE! ODUŠEVILI SMO SE: MALO PARA JE ULOŽENO, A SVE IZGLEDA PRELEPO

Podijelite sa prijateljima

Beki iz Sarija je uredila nekoliko “soba” u svom dvorištu: dnevni boravak, trpezariju, igraonicu… uz pomoć lepih garnitura, divnih ideja i mnogo ljubavi!

Mladi bračni par iz Sarija počeo je pre tri meseca renoviranje kuće a dovoljno je bilo vrlo malo novca da zastareli enterijer zablista novim sjajem.

Međutim, najviše pažnje trenutno privači eksterijer jer nam je svima boravak u prirodi najveća želja. U zapuštenom dvorištu, Beki i njen muž su napravili pravu oazu lepote.

Odlučili su da naprave nekoliko baštenskih “soba”, odnosno odvojenih celina u kojima se uživa.

Prvi kutak je mini dnevni boravak na otvorenom, zaštićen od radoznalih pogleda visokom drvenom ogradom.

Ovde je smeštena garnitura za sedenje, kao i niz divnih detalja. Efektna crna ljuljaška za pozadinu ima trsku, a prostirka dodaje i na lepoti i na udobnost.

POPULARNO:  DOMAĆI SLADOLED OD BANANE I JOGURTA

Na drugom kraju je sto za obedovanje, zaštićen lepom tendom, a u blizini trambolina za dečju igru. Beki je raspored ovih garnitura menjala dok nije našla rešenje koje najbolje odgovara njenoj porodici.

Mali podijumi od drveta na koje su postavljeni jesu investicija, ali se ona i te kako isplati. Udobniji su i lakši za održavanje, a smanjujete površinu travnjaka koji treba šišati. Prava razmera lepote i udobnosti.

Dekorativna žardinjera, efektne veće saksije, ukrasi – videćete mnoštvo ideja u galeriji slika koje će vas sigurno inspirisati.

Izvor: lepa&srecna