SAVJETI

DOKTOR NESTOROVIĆ IZDAO KNJIGU O KARCINOMU: EVO ŠTA SAVETUJE PACIJENTIMA

Podijelite sa prijateljima

“Moja žena mi je nakon čitanja knjige rekla da u njoj ima toliko toga što pomaže, a ne koristi se i pri tome je svima dostupno”, kaže doktor Nestorović

Doktor Branimir Nestorović izadao je novu knjigu pod nazivom “Kacinom”, u kojoj pruža informacije o tome kako rano otkriti karcinom, kako se detoksikovati, koje vitamine koristiti, kako smanjiti kiselost organizma i td.

Na pitanje novinara, kako to da je on kao pulmolog napisao knjigu o karcinomu, za BG online, doktor Nestorović je rekao:

“Deo znanja koje sam stekao tokom života, školovanja i lekarske prakse želeo sam da podelim sa obolelima i sa ljudima koji žele da se ne razbole od ove teške bolesti..

Moja žena mi je nakon čitanja knjige rekla da u njoj ima toliko toga što pomaže, a ne koristi se i pri tome je svima dostupno. Placebo je fantastična terapija. Vera je uvek pre lečenja. Kad veruješ lekaru, čuda se dešavaju.

POPULARNO:  NAPRAVITE DOMAĆI PUTER SA PEČENIM BELIM LUKOM

Želim da pokažem da se u lečenju moraju koristiti sve metode koje pomažu. Ono što treba da naučimo pacijente je preventiva, kako da ne dobiju kancer, a ako ga dobiju kako da u ranoj fazi spreče progresiju i pomognu sebi.

U velikom tumoru maligne ćelije čine mali deo tog tumora, dok su najveći deo tumora naše ćelije koje tumor kidnapuje i pravi organ za sebe. Ponaša se kao 8. putnik, parazit koji raste unutar tela.

Uznapredovali karcinom teško može da se izleči, ali može da se poveća kvalitet života i u tim okolnostima kvalitetno da se proživi taj period života. Ne treba nikad dizati ruke, nikad ne treba gubiti nadu,” kaže doktor Nestorović.

Izvor: stil