SAVJETI

LEKARI OSTALI U ŠOKU: IZLEČIO RAK PLUĆA, PA OTKRIO ŠTA MU JE POMOGLO

Podijelite sa prijateljima

Govori se da je rak neizlečiva bolest, kojoj je jedini lek hemoterapija, ali mnogi oboleli uz ovu terapiju posežu za lekovima iz prirode, kojima postižu ravnotežu kiselosti organizma, kao i drastično menjaju životne navike.  

Kao razultat takvog ponašanja sve više ljudi u svetu uspevaju da se bez većih problema, korišćenjem prirode i prirodnih lekova zaustave napredovanje raka.

Neki su to uspeli da izvedu šargarepom, drugi kanabisom, treći kurkumom, pa sodom bikarbonom, a najnovije rešenje je med.

Borisu Krešiću iz Zagreba je pre 13 godina dijagnostikovan vrlo težak oblik karcinoma – rak pluća i rečeno mu je da neće živeti još dugo. Ipak, uz pomoć meda i lekovitog bilja, Krešić je u potpunosti izlečio rak, a danas je potpuno zdrav i bavi se pčelarstvom.

Iz bolnice je otpušten u aprilu, a već do leta se potpuno oporavio. Kada je za par meseci otišao u Zagreb na kontrolu, lekari nisu mogli da veruju da je još uvek živ.

Oni su mu poručili da nastavi sa svojim terapijama, a njegova krvna slika je ubrzo izgledala kao da uopšte nije imao zdravstvenih problema.

Zdrav i u punoj snazi, Krešić deli svoja iskustva sa ljudima iz celog sveta, smatrajući to svojom ljudskom dužnošću.

Med je u narodnoj medicini poznat već vekovima, a zahvaljujući svom sastavu, od iskona se smatra svetom hranom i jednim od najvažnijih prirodnih lekova.

U Tutankamonovoj grobnici su pronađene posude sa jestivim medom koje su stare preko 3.000 godina. Grci i Rimljani su ga za vreme ratova koristili za jačanje organizma i zaceljivanje rana. Ipak, dugo su ga u istoriji koristili samo oni iz bogatog sloja društva jer je bio veoma skup.

POPULARNO:  TIKTOK / TRIK O KOJEM 'BRUJE' DRUŠTVENE MREŽE: KAKO ZASPATI ZA MANJE OD TRI MINUTE?

Krešić nije jedini koji je posvedočio da ova zlatna gusta tečnost može da izleči rak u potpunosti ako se ukombinuje sa začinima poput borovih iglica, đumbira ili drugih biljaka. Jedna Bosanka je izlečila rak medom i đumbirom i objavila svoj recept u nadi da će pomoći još nekome.

Ona je imala rak endokrinih žlezda i održavali su je na aparatima 20 dana. Ona je počela da koristi recept i nakon samo nekoliko dana se potpuno oporavila bez upotrebe hemoterapije, operacija ili bilo kakvih drugih lekova.

Recept koji je ona poslala je sledeći:

Dva veća korena đumbira se usitne uz pomoć seckalice. Nakon toga, usitnjeni đumbir se pomeša sa pola kilograma meda. Ova žena je takođe napomenula da med mora da bude domaći, te da ga kupujete iz proverenih izvora.

Ovako pripremljen med se stavi u tegle i konzumira 3-4 puta na dan, jedna supena kašika. Važno je da se koristi drvena ili plastična kašika, a nikako metalna. Prvi efekti će se pojaviti već nakon 4 dana.

Pri lečenju od raka je veoma važno ostati pozitivan i ne odustajati ma šta god vam lekari govorili.

Izvor: alo.rs